Μουσεία

Διάσημοι πίνακες του Μουσείου Τέχνης της Φιλαδέλφειας φιλοξενούνται σε δημόσιους χώρους της πόλης

Με την έκθεση "Inside Out" η τέχνη μεταφέρεται από τους παραδοσιακούς κλειστούς χώρους, στο αστικό περιβάλλον, στα σημεία συνάντησης των πολιτών και σε σημεία αναφοράς της πόλης.

Deutsches Museum

To Γερμανικό Μουσείο του Μονάχου που αποτελεί το μεγαλύτερο μουσείο Επιστήμης και Τεχνολογίας της Γερμανίας, επιχειρεί – μέσα από την τεράστια και σπάνια συλλογή του - να αναδείξει την ιστορία, αλλά και τις σύγχρονες εξελίξεις στην επιστήμη και την τεχνολογία, διαδραματίζοντας παράλληλα και έναν σημαντικό ρόλο στον τομέα της σύγχρονης έρευνας.

Μουσείο Ασιατικής Τέχνης της Κέρκυρας

Το Μουσείο Ασιατικής Τέχνης της Κέρκυρας διαθέτει μια μοναδική συλλογή αντικειμένων της ασιατικής τέχνης. Η μόνιμη συλλογή περιλαμβάνει έργα ζωγραφικής, ξυλογλυπτικής, κεραμικής, πορσελάνες, μικροτεχνίες, ενδύματα, κοσμήματα, νομίσματα, θρησκευτικά είδωλα τα οποία αναδεικνύουν την αισθητική, την τέχνη, και τον πολιτισμό που ανέπτυξαν οι λαοί της Άπω Ανατολής, της ΝΑ και Κεντρικής Ασίας.

"Βιομηχανική Ελευσίνα: Άνθρωποι και Εργοστάσια". Μια αναδρομή στο Βιομηχανικό Παρελθόν της πόλης

Βιομηχανική Ελευσίνα: Άνθρωποι και Εργοστάσια
Το Μουσείο Νεότερης Ιστορίας της Ελευσίνας «Γεώργιος Αμπατζόγλου», σε συνεργασία με το Τμήμα Πολιτισμού (Π.Α.Κ.Π.Π.Α.) του Δήμου Ελευσίνας, διοργάνωσαν την έκθεση με τίτλο «Βιομηχανική Ελευσίνα: Άνθρωποι και εργοστάσια». Η έκθεση, που παρουσιάζεται στο Παλαιό Ελαιουργείο της Ελευσίνας, από τις 24 Σεπτεμβρίου έως τις 15 Νοεμβρίου 2016, επιχειρεί να αναδείξει το βιομηχανικό παρελθόν της πόλης.

Οικία - Μουσείο Γκαουντί

Alternate text
Η Οικία Μουσείο Γκαουντί «Casa Museo Gaudí» βρίσκεται στο Πάρκο Γκουέλ «Park Güell» στην συνοικία Gràcia της Βαρκελώνης, και λειτουργεί από το 1963 ως μουσείο αφιερωμένο στην μνήμη και το πολυσχιδή αρχιτεκτονικό έργο του Καταλανού αρχιτέκτονα Αντόνι Γκαουντί (1852-1926).
Subscribe to Μουσεία